Get Adobe Flash player
Főmenü
Tanév rendje
Belépés



Ki olvas minket
Oldalainkat 541 vendég böngészi
Kép találomra
kiallitas057.JPG
Címlap

postheadericon Friss hírek

postheadericon Hildes sikerek az OSZTV döntőjében, a Szakma Sztáron

A 2017-es Szakma Sztár Fesztivál adott otthont az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjének, ahol a Győri Műszaki Szakképzési Centrum Hild József Építőipari Szakgimnáziuma tanulói nagy sikerrel szerepeltek.
Idén öt tanuló került a Hungexpón rendezett döntőbe, melynek végén ünnepélyes eredményhirdetés keretében ismertették a helyezetteket a magasépítő technikusok között a az első két helyezést hildes diákok szerezték meg. Csepei Ferenc az első, Szilvágyi - Kovács Ádám pedig a második lett.
További képek a versenyről >>
A magasépítő technikus tanulók számára szervezett OSZTV három fordulóból állt. Az elődöntőben az ország összes építőipari szakgimnáziumából jelentkezhettek a technikus tanulók, ebben a tanévben 180-an tették ezt meg. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara megyei központjaiban megírt feladatlapok alapján kerültek tovább a válogató versenybe, azaz a második fordulóba. Ebben a tanévben a legjobb 18 tanulót hívták be, a válogató versenyt pedig a Győri Műszaki Szakképzési Centrum Hild József Építőipari Szakgimnáziuma rendezte. A versenyen gyakorlati feladatokat kellett megoldani, és szóbeli feleletek is voltak.

Módosítás: (2017. május 09. kedd, 10:02)